Avís legal

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: FORJADOS BAUSTA CATALUÑA, S.A.

A25015777

AV. BALMES, 23 4º

25006– LLEIDA (LLEIDA)

Tel. 973249329

forbacsa@forbacsa.com

Descripció dels serveis prestats per l’empresa FORJADOS BAUSTA CATALUÑA, S.A.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: https://www.forbacsa.com/

Amb caràcter general les relacions entre A25015777  (FORBACSA) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb FORJADOS BAUSTA CATALUÑA, S.A. (FORBACSA) o qualsevol de les seves delegacions.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de FORJADOS BAUSTA CATALUÑA, S.A. (FORBACSA) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de FORJADOS BAUSTA CATALUÑA, S.A.

FORJADOS BAUSTA CATALUÑA, S.A. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.