Qui som

Forbacsa, la teva oficina tècnica especialitzada en estructures de formigó

Més de 40 anys d'experiència en el disseny, càlcul i execució d'estructures

Estem preparats per construir el teu projecte. Ens l'expliques?

QUI SOM

Forbacsa som una empresa del sector de la construcció situada a Lleida que des de 1977 treballa en el disseny, càlcul i execució d’estructures de formigó armat, subministrament de material per als fonaments, murs i forjats.

Trobem les solucions més efectives en la construcció d’estructures de formigó armat per a promotors, constructors, arquitectes, enginyers, aparelladors o professionals de la construcció.

Treballem en la construcció de tot tipus d’edificacions: habitatges unifamiliars, edificis plurifamiliars (edificis d’habitatges), edificis públics (escoles, escoles bressol), hotels, residències de gent gran, oficines, fonamentació de naus industrials i molt més.

Forbacsa oficina tècnica

QUÈ ENS AVALA

Et donem les màximes garanties en la construcció de l'estructura

La història de Forbacsa

La nostra història: construcció d'estructures de formigó des de 1977

Vam nèixer a Lleida a finals dels 70. Durant els nostres inicis vam començar a calcular estructures de formigó armat i a fabricar biguetes, jàsseres i pre-lloses prefabricades armades. 

Ben aviat a Forbacsa vam guanyar clients satisfets fet que ens va permetre ampliar la nostra oferta de serveis i a la dècada dels 80 vam incorporar la fabricació i el subministrament de ferralla.

Va ser en els anys 90, amb l’aparició de nous sistemes, que vam deixar de fabricar biguetes, jàsseres i pre-lloses prefabricades. Era el moment d’obrir-nos a un nou sistema d’encofrats: els forjats unidireccionals in-situ, forjats reticulars i forjats de llosa armada.

A partir de l’any 2008 vam adaptar-nos a la nova situació que travessava el sector de la construcció. Superar-lo va ser un repte que ens va donar l’oportunitat d’introduir noves metodologies de treball més efectives posant sempre el nostre esforç i professionalitat en mantenir la satisfacció dels nostres clients.

En l’actualitat, coincidint amb la incorporació de les noves generacions a l’equip, ens hem centrat en oferir les millors solucions en disseny i càlcul d’estructures de formigó, l’execució de les estructures en l’obra i la fonamentació.

El nostre equip professional: experiència i innovació en la construcció

Som un equip professional altament qualificat i format que suma experiència i innovació. Treballem amb rigor per a l’èxit del teu projecte.

El nostre equip està format per experts professionals de la construcció en formació contínua: Màster Internacional BIM Manager (Building Information Modeling) perquè puguis disposar de les darreres innovacions del sector.

Gaudim amb cada projecte que arriba a la nostra oficina tècnica. Fem visites d’obres i en fem un control de qualitat exhaustiu amb la mateixa il·lusió i empenta amb la que vam començar l’estiu del 1977.

L’experiència acumulada en el sector de la construcció ens han dotat:

  • D’una alta capacitat en optimització de recursos: volem que t’estalviïs diners.
  • De l’habilitat per donar resposta a imprevistos: volem que t’estalviïs maldecaps.
bim

La nostra capacitat d'innovació: BIM (Building Information Modeling)

El sector de la construcció està en continu moviment i a Forbacsa sempre estem atents a la seva evolució, per això hem introduït la metodologia BIM (Building Information Modeling). Volem donar resposta a totes les necessitats que pugui tenir el teu projecte.

BIM permet que els diferents professionals involucrats en el projecte puguem aportar dades i informació en un model únic i compartit.

Ens hem format en aquesta disciplina amb el Màster Internacional BIM Manager per crear models virtuals que sumin la informació i les dades de tots els equips implicats en el projecte d’obra: promotors, constructors, arquitectes, enginyers, aparelladors, dissenyadors, instal·ladors, tècnics de la construcció.

Building Information Modeling és una metodologia col·laborativa que permet reduir el risc de pèrdua d’informació i facilita la presa de decisions durant l’evolució del projecte d’edificació.

Avantatges: reducció de costos i minimització d’errors. Afavoreix la productivitat, millora la coordinació i l’accés a les informacions de les diferents disciplines implicades en el projecte.

LA NOSTRA META

Construïr estructures per a l'èxit del teu projecte d'edificació

Volem que la teva construcció sigui un èxit per això treballem al teu costat per oferir-te la solució estructural que necessites.

COM ET PODEM AJUDAR

Construïnt estructures segures i econòmiques

Tot el nostre treball de disseny i càlcul d'estructures està orientat a aconseguir la màxima seguretat amb el cost més baix possible.

Sumant experiència al teu equip

Més de 40 anys treballant en el món de la construcció ens avalen. Hem participat en més de 1.500 obres amb més de 4.500.000 m² de forjats construïts.

Aplicant les últimes tecnologies

A Forbacsa estem sempre atents a les innovacions del sector de la construcció i les apliquem en el nostre treball.

CONSTRUÏM ON ENS NECESSITIS

Treballem en qualsevol zona geogràfica

Tenim la capacitat per treballar on es requereixin els nostres serveis. Hem construït estructures arreu de Catalunya a Aragó i a Andorra.

Ens adaptem a tot tipus de terreny

L’orografia i geologia del sòl no ens suposa cap problema.

Participem en tot tipus de construccions a ciutat, muntanya o davant del mar.

Oficina tècnica situada a Lleida

Pots trobar-nos a la ciutat de Lleida a l'Avinguda Balmes número 23, planta 4.

Explica'ns el teu projecte

Comparteix amb nosaltres les peculiaritats i les necessitats del projecte a construir. El nostre equip professional està preparat per donar-te resposta.